HÄR KAN DU KÖPA TEXAS STYLE

Här hittar du färdiga plagg som finns till salu NU. Klicka på länken.

torsdag 31 maj 2012

Hantverksmarknad

I helgen hittar ni mig på Wideröra gård mellan Ekeby och Tågarp i Skåne. Hantverksmarknad under trädgårdsrundan i dagarna tre och jag hoppas det blir full kommers precis som det var förra gången jag stod där :) Öppet kl 10-17 fre-sön. Välkomna!
www.widerora.se

Body och byxor

Fler obloggade plagg. Dessa syddes på beställning till en liten kille. Kom på att jag inte visat upp babyplagg på länge :) Men jag syr ganska ofta såna här små set och tycker att det är trevliga presenter. Body i tyg från Liandlo och muddbyxor i manchester.

onsdag 30 maj 2012

Vårjacka till dottern

Obloggade plagg har vi gott om. Men denna måste jag visa eftersom den blev så fin. Min blonda donna blev urtjusig i mörklila manchesterjacka. Fodrade med ett bomullstyg med Katvigblommor som jag fyndat i en köp-och säljgrupp på Facebook :) Detta är den främsta anledningen till att jag tycker att det är så roligt att sy; man får verkligen unika plagg och om man avstår från alla dessa tyger som "alla" köper och syr av (jag gör ju det också!) så blir det helt unikt. Extra kul är det med min lilla reklampelare som går runt och säger "Den här har min mamma faktiskt gjort!" :)

måndag 28 maj 2012

Lite grabbigt

Det har ju blivit en och annan klänning på sistone så för att väga upp lite så kör vi blått, bilar och Blixten :) Shorts och sommarhatt i bomull, röda muddar på shortsen och rött foder i hatten. Tror fyraåringen kommer att bli glad :)

lördag 26 maj 2012

Haremsbrallor

Enligt önskemål från dottern :) Mönster ur Sömnadsmagasinet, mer snabbsydda brallor får man nog leta efter! En (EN) mönsterdel, fem sömmar. Tog en kvart att sy och tyget fanns i hyllan:)

fredag 25 maj 2012

Lite vuxenplagg mitt i allt

Ibland behöver man sy annat än barnkläder :) Tror jag behåller den här själv för den blev så himla snygg! Går att beställa om så önskas, funkar i alla vävda tyger med fint fall som satin, siden etc. Blir extra snygg med lite mönster på tycker jag, som den här! Tyget är en fin satin med lite guldtryck insprängt i mönstret, köpt som stuv och går inte att få tag i mer.

måndag 21 maj 2012

Djungelkillen

Jag tröttnar inte på djungeltyget... Inte lillebror heller :)

söndag 20 maj 2012

Sommarklänningar

Idag är det 25 grader varmt ute (i maj!) och jag har tillbringat helgen med att sy klänningar som ska med till Wideröra om två veckor. Ett litet smakprov kommer här :)

lördag 5 maj 2012

Sommar!

Nåja, snart i alla fall. Först ska undertecknad repa sig från begynnande lunginflammation (jag har inte ens orkat sy vilket betyder i normalfallet att jag praktiskt taget är död...) men idag tog längtan över. Så hostande över overlocken svängdes det ihop en Beppehatt i ny enklare modell utan skillnad på bak och fram. Mina ungar har min gamla modell på hatt och minstingen envisas med att alltid ha hatten på på fel håll! Förmodligen för att jäklas med mamma men ändå...;)

Den här ska min lilla Loppa få. Hon har känslig hy och bor i sina hattar hela sommarhalvåret. En till skadar aldrig :)