HÄR KAN DU KÖPA TEXAS STYLE

Här hittar du färdiga plagg som finns till salu NU. Klicka på länken.

fredag 15 juli 2011

Välkomna med era beställningar igen!

Jag släpper på beställningsstoppet lite tidigare än beräknat :) Dock är leveranstiderna aningen längre under sommaren eftersom det finns ett gäng ungar hemma som av någon konstig anledning alltid behöver mig så fort jag satt mig vid en maskin... Välkomna i alla fall med beställningar, önskemål om tyger jag ska ta hem och plagg ni vill ha! Jag kommer att lägga ut en del i texasshop framöver då det är massor av retrotyger på ingående; min söta faster grävde djupt i garderoberna och hittade retrotyger från 60- och 70-talen, lycka!!

torsdag 14 juli 2011

Tunika i ny modell

Den här varianten har jag designat helt själv faktiskt. Ritat mönster själv och det tog ett tag innan jag fick det riktigt bra (hatar att sprätta!). Just denna är sydd i dotterns storlek, 122, men modellen funkar bra till vuxna också. Ska sy en till mig själv när jag hittar Tyget med stort T.

Bilden gör verkligen inte detta plagg rättvisa. Den söta puffiga ärmen syns inte så väl på bilden och man ser inte heller att det är olika tygkvaliteter. Det bruna tyget är en mjuk tunn jerseykvalitet som gör det enkelt att ta av och på plagget utan knappar eller dragkedjor och det blommiga är en sval bomullskvalitet som är rynkad fast på ovandelen. Ärmarna är som sagt puffärmar, resår både uppe vid ärmhålet nästan och i ärmsluten. Den bruna delen är något åtsittande och hela tunikan är väldigt behaglig att ha på sig! Tänker mig ett par smala jeans till eller kanske ett par bruna leggings?

måndag 11 juli 2011

Västklänningar



Den mest praktiska klänningsmodell som finns, tror jag, är den här! Söta klänningar med tryckknapp på axeln, funkar bra utan något under på sommaren och med topp och strumpbyxor under när det är lite svalare ute. Kan sys i alla möjliga material, bomullstyger, manchester, twill, denim, you name it... Dessa är sydda i vintagetyger från 70-talet! Mjuktvättade underbara tyger i fina färger. Passpoalkanter för extra snygg finish. Finns till salu i Unika Barnbutiken!

fredag 8 juli 2011

Färdiga plagg i Unika Barnbutiken

Tyvärr måste jag hålla kvar beställningsstoppet ett litet tag till. Men för er som saknar texasplagg kan ni hitta lite färdiga plagg både i texasshop och i Unika Barnbutiken.